FYSISKA STREJKERNA PAUSAS TILLFÄLLIGT!

Klimatstrejk Uppsala förflyttar tillfälligt allt strejkande till digitalt demonstrerande hemifrån, då polisen har valt att inte bevilja vår ansökan om demonstrationstillstånd. Vi har valt att inte utöva civil olydnad utan lyssna på polisens beslut och invänta en lättnad av pandemirestriktionerna.

Det betyder inte att vi kommer sluta strejka! Istället strejkar vi hemifrån och lägger upp bilderna i sociala medier med hashtaggarna #klimatstrejkuppsala och #ClimateStrikeOnline! Skicka gärna dina bilder till klimatstrejkuppsala@gmail.com eller skicka dem med pm till vår Facebooksida, så lägger vi upp bilderna på hemsidan och på Facebook. Klimatkrisen kräver vår uppmärksamhet och vårt engagemang. Det här är en tillfällig anpassning, men vi återkommer! We’ll be back.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: